Forbrukslån

Forbrukslån

Det er mange forskjellige lån og velge imellom. Når du trenger penger er det slik at du ofte trenger penger ganske raskt. En av de aller største og en av de aller beste måtene å komme seg igjennom lån på og hvordan lån tas opp er ved å planlegge bruken av det du trenger. Skal du trenge noe er det greit å snakke med eller rådføre seg med de forskjellige gruppene som bruker og som hjelper deg med akkurat det du gjør. Skal det være noe som helst hjelp i det som du bruker tiden på er det viktig at du bruker tiden på det som teller. Når det kommer til lån er det aller viktigste at du bruker tiden din på å finne den beste renten. Det er renten som gir deg det du trenger. Her er det renten som avgjør hvor mye du må betale hver måned og derfor den du må påvirke.

Hvorfor tar man opp forbrukslån?

Forbrukslån passer for alle som trenger det lille ekstra i hverdagen. Det er mange forskjellige gjøremål som krever at man har ekstra kapital, noe man ikke nødvendigvis kan få tak i på andre måter. Det er med andre ord penger som leder til ønske om opptak av lån. Trenger du penger så er det viktig at du tar opp et fornuftig forbrukslån. Bruk derfor den tiden du kan og bruk derfor alle dine krefter på å finne ditt forbrukslån. Når du har funnet ditt forbrukslån har du funnet penger som gjør at din verden kommer i hop og at du kan bruke pengene på en sunn og fin måte. Her er det viktig at du bruker penger på noe som gavner deg og noe som gir deg noe mer. Hva er det som gir deg noe? Det avhenger veldig av deg, men vi har flere forslag til hva som kan være artig. Her lister vi opp noen forskjellige områder som oppfylles når man tar opp forbrukslån.

Refinansiering

Har man et eller flere kredittkortlån er det smart å samle dette i en struktur som er billigere enn å betale masse penger på kredittkort. Kredittkortrentene er ofte på ganske mye. Det er ikke uvanlig å betale 20 eller 25% per år i rente på disse lånene. Dette er forferdelig mye. Tar man heller opp et forbrukslån på 10 eller 12% har man allerede spart mye penger.

Ta for eksempel et lån på 100.000 kroner. Dette lånet koster 20.000 kroner i rente hvert år om det sitter på et kredittkort med 20% rente, mens det kun koster 10.000 kroner om det er et forbrukslån på 10% rente. 10.000 kroner i året er fort mye penger og nesten 1000 kroner hver måned. Man kan gjøre mye gøy for 10.000 kroner. Man kan fint forbedre evnen til å betale ned på forbrukslånet raskere og spare enda mer penger hvis man bare får flyttet kredittkortgjeld over til forbrukslån.