Bitcoin

Bitcoin

Bitcoin er fremtiden. Det er ingen tvil om at kryptovalutaer er fremtidens måte å holde kontroll orden på samfunnsoppgaver, verdier og overføringer av verdier i en verden som blir mer og mer korrupt. Implementering av blokkjedeteknologi til for eksempel eiendomsregistere ville løse alle problemer som har med eiendomskrangler å gjøre. Spesielt eldre eiendommer eller tomter som ikke er i bruk krangles det om når noen ønsker eller mener de har kjøpt, eller at noe arves og naboer mener at grenselinjer ikke går der hvor andre mener at den går.

Døgnåpent

Bitcoin og flere andre kryptovalutaer har en utrolig bra service. Da mange vanlige valutaer kan i teorien handles døgnet rundt fordi det alltid er en børs rundt omkring i verden som er åpen, så er det rent praktisk ikke like lett. Er du en børs stenger du som vanlig etter en vanlig arbeidsdag, som ofte kun er 8 timer. Ønsker du å handle vanlig valuta døgnet rundt må du bytte børser til der det finnes en åpningstid. Praktisk sett er jo dette ganske vanskelig å bytte hvor du skal jobbe. Det går ikke i lengden. Når du derimot har lyst til å handle Bitcoin kan du gjøre dette hele døgnet. Handler du igjennom en børs kan du handle på børs også hele døgnet. Noen børser kan stenge på grunn av vedlikehold eller for andre årsaker, men hele konseptet bak Bitcoin er at det skal være mulig å kjøpe bitcoin hele døgnet. Bitcoin holdes vedlike og holdes oppe hele døgnet av mange personer som sitter bak sine dataskjermer og bekrefter betalinger slik at Bitcoin blir overført fra en person til en annen. Bitcoin driftes derfor døgnet rundt av disse gruvegraverne. Gravegravere eller minere er et begrep som brukes på vanlige folk eller firmaer som gjør denne jobben med å holde Bitcoin nettverket stabilt døgnet rundt.

Bitcoin overføringer

Når Bitcoin gjør en transaksjon er det ikke så veldig mye som blir arkivert i hovedboka. Hovedboka er der hvor all informasjon om hvem som kjøper og hvem som selger. Det som står i denne boka er satt og kan ikke endres. Når du tar en transaksjon med Bitcoin er det et par ting som er viktig å vite. Du må legge inn en ordre og et beløp. Det vil si at du må si hvor mye du vil selge på og for hvor mye. Deretter venter du til det dukker opp noen nye. Når de nye har dukkert opp så går det litt bedre. Da kan den nye enten kjøpe til den prisen du har tilbudt og legge seg litt lavere i pris, hvor det da kommer opp at en person har lyst til å legge seg lavere så ser du det og kan selge til han.

Når salget er gjort vil ditt lommebok nummer som selger bli lagret. Kjøper sitt lommebok nummer blir også registrert. Til slutt blir beløpet registrert og alt blir arkivert for alle å se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *