Billig Strøm

Billig Strøm

Spar strøm hjemme

Det er mange måter man kan hjelpe miljøet på. De fleste som lever i dag er bevisst på miljø. Er du en som liker å beskytte miljø så er det viktig at du passer på å bruke mindre strøm. Strøm er ikke nødvendigvis farlig for miljøet, men bruker du strøm til å varme miljøet er ikke det bra. Billig strøm kan komme fra kilder som er sunne og som ikke er bra for miljø. Du kan velge hva slags kilder som produserer din strøm. Snakk med din strømleverandør for å finne ut hva som er bra for deg og hva de kan garantere. Det finnes for eksempel leverandører som kan garantere for at strømmen er fra vannkraft eller mer generelt fra fornybare kilder.

Hvitevarer og kjøkkenutstyr

Det er i hjemmet mye starter. Ser du deg rundt vil du se at mye av det du bruker hver eneste dag bruker ganske mye strøm. Det kan være strøm til å varme ting, som vann og mat, eller strøm til å kjøle ned ting, som vann. Når du skal kjøpe deg nye ting for bruk i hjemmet vil det være en fordel å velge ting som kan hjelpe deg til å holde din strømregning nede. Ser du på ny fryser er det viktig at du velger en fryser med god energibruk. Velg en fryser som ikke bruker mer strøm enn den må slik at du ikke bruker mer penger enn du må på å holde maten kald. Trenger du å kjøpe deg en vaskemaskin er det samme der. Pass på at den ikke spiser strøm slik at din strømregning blir helt ekstrem.

Lag din egen strøm

I dagens Norge med dagens teknologi er det mye som kan brukes til ganske mye forskjellig. Dette er ganske tøft fordi det gjør at du kan gjøre mer med din tid og med dine ressurser. Har du noen gang tenkt på å lage din egen strøm? I Norge er det ikke uvanlig at man lager sin egen strøm. Strøm kan komme fra sol, vind og elver. Kjenner du noen som har et solpanel på taket på hytta si så vet du godt at de kan lage strøm. Bor du steder hvor det blåser mye ser du kanskje at det står vindmøller rundt omkring. Danmark er et land som er kjent for vindmøller. Ta derfor tak i det som finnes nært deg og lag det som trengs for deg. Elver er også populære mål for bruk i produksjon av strøm. Når det er sagt er det ikke like lett å demme opp en elv som det kanskje var tidligere. Det krever tillatelser.

Varme og ventilasjon

Når du bor i et hus og trenger varme så kan varme enten lages eller så kan du tar varme på den så godt som mulig når du har den. Varme kommer fra alt vi gjør og fra oss selv. Pass derfor på at din ventilasjon holder godt på varmen samtidig som den ventilerer.